full screen background image

Crazy wie?

CrazyWorks, dat kun je op 2 manieren lezen. 'Gekkenwerk' of 'Gek doen werkt'. In ieder geval laten wij zien hoe het werkt en dat het werkt. Wie laat dat zien? Wie zit er achter dat gekkenwerk?

Hierbij stellen wij ons voor:

Radjin Ramdas "Ik ben getrouwd met Marije, wij hebben 2 fantastische kinderen. Na jarenlang voor dezelfde werkgever te hebben gewerkt, ging een paar jaar geleden het roer helemaal om. Mensen begeleiden in lichaamsbeweging, levensstijl en voeding; dat is mijn ding! Eerst als ZZP-er bij diverse sportscholen. Sinds september 2014 als eigenaar van sportclub Sport&Lifestyle CrazyWorks. Als gecertificeerd instructeur geef ik o.a. pilates, spinning, (kick)boksen, crazy fit, total body en andere work outs. Ook ben ik als Personal Trainer bezig om mensen 1-op-1 te helpen naar hun persoonlijke doelstelling."

Marije Ramdas "Ik ben getrouwd met Radjin en wij zijn ouders van 2 toppers. Geen sportachtergrond, maar opgeleid en ervaren in management. Ik doe de (leden)administratie, bedenk nieuwe acties en werk ze uit; het werk achter de schermen zeg maar. Maar ook zit ik als instructeur op de spinning-fiets. En ik ben me aan het voorbereiden om nog meer lessen te gaan geven."

Samen vormen wij een Crazy team dat met onze medewerkers staat voor een sportclub waar kleinschalige, persoonlijke en professionele begeleiding een centrale rol heeft met jouw doel als uitgangspunt.

Hoe Crazy ben jij? Laat het ons weten!

Deel ook jouw enthousiasme over CrazyWorks met je vrienden via: