full screen background image

Lesuitleg

Hieronder vind je de uitleg van ons uitgebreide lesaanbod! Wil je weten wanneer de lessen worden gegeven, ga dan naar de roosterpagina.

AFTER WORK BOXING
Bij After Work Boxing maken we gebruik van diverse trap en stoot technieken uit Thai boksen. Het is een effectieve workout met vechtsport technieken. Wil je een betere conditie, een pittige workout, en kun je tegen een stootje? Dan is dit de juiste les voor jou! Het zogenaamde sparren, schijngevecht, wordt niet toegepast.

Bekijk het rooster

BOOTCAMP
Het is BUITEN, ook bij REGEN en daar worden we bij CrazyWorks blij van! Doe mee met Bootcamp en blijf fit en gezond. Bootcamp is ontstaan in de Verenigde Staten en is gebaseerd op trainingen van het Amerikaanse leger. Een Bootcamp training is een full body workout, wat inhoudt dat er zowel aan conditie als aan alle spieren in je lichaam wordt gewerkt. De training is in de open lucht en gaat volledig terug naar de basis. Zo maak je gebruik van alles wat je onderweg tegenkomt: bankjes, boomstammen of trappen.

Iedereen kan binnen zijn eigen mogelijkheden meedoen met de trainingen. CrazyWorks Bootcamp: voor iedereen die niet van opgeven houdt! Mee doen? Kom dan langs voor een proefles!

Bekijk het rooster

CORE WORKOUT
Als je een sterk lijf wilt ontwikkelen, moet je het lijf trainen op corrigerende, stabiliserende en sturende bewegingsmogelijkheden. Om dit te bereiken is het van belang om het lichaam in verschillende houdingen te trainen. Met deze Core Workout train je zowel staand, als liggend (rug, buik en zij) en zittend als in kruiphouding. Gebruikmakend van je eigen lichaamsgewicht en/of dumbbells, barbells en swiss ball.

Bekijk het rooster

CRAZY FIT
Heb je weinig tijd maar wil je wel effectief trainen? CrazyFit is een combinatie van kracht, snelheid, weerstand, doorzettingsvermogen, coördinatie, flexibiliteit, balans en nauwkeurigheid. Deze nieuwe trainingsvorm zorgt in een korte tijd voor een fit en gezond lijf. Door intensieve workouts van 45 minuten, meer resultaat!

Bekijk het rooster

CRAZY MORNING
De Crazy Morning is een complete workout van ruim 1,5 uur die is opgebouwd uit diverse, kortdurende onderdelen. Zo kun je zelf bepalen hoe lang en intensief je wilt trainen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met de warming-up en daarna de Core Workout doen. Of je begint met Crazy Fit of Tabata en pakt daarna de Stretch en Relax mee. Heb je de Intro cursus Pole Fit (Basics) afgerond, dan kun je deze ochtend gebruiken om lekker op te warmen en daarna in de Pole Studio op eigen gelegenheid te trainen. En de die-hards kunnen natuurlijk het hele programma afwerken. Doe eens gek en begin de dag met een Crazy Morning!

Bekijk het rooster

KETTLEBELL
Dankzij de enorm hoge intensiteit maakt Kettlebell training het mogelijk om kracht-, flexibiliteit, stabiliteit en het cardiovasculaire systeem in één keer te trainen. De oefeningen zijn voor iedereen eenvoudig te leren en zeer veelzijdig. Kettlebell is een korte, maar explosieve training en heeft een zeer grote impact op het lichaam. De resultaten op het gebied van afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa zijn dan ook enorm.

Bekijk het rooster

PILATES
Pilates is een les waarbij je lichaam door verschillende houdingen intensief wordt getraind. Pilates is de perfecte training voor een krachtig lichaam, goede houding, sterke en lenige spieren. Door in de lessen afwisselend en regelmatig te werken met materialen, zorgen we voor extra ‘body control'. We werken o.a. met fysio ballen, dynabands, dumbbells en schijven.

Bekijk het rooster

POLEFIT
PoleFit (pole dance, paal dansen) is een acrobatische kracht- en coretraining in de paal. Na deelname aan de introductiecursus, kun je met de reguliere lessen PoleFit meedoen en trainen op de vrije trainingsuren. PoleFit is een super uitdagende workout waarbij controle over je lichaam een grote rol speelt. Momenteel zijn er 3 niveau's PoleFit lessen. Tevens kun je bij ons dagelijks in de PoleFit studio trainen. CrazyWorks heeft de enige PoleFit Studio van Groningen dus bij ons ben je aan het juiste adres! Kijk onder rooster en tarieven voor meer informatie.

Bekijk het rooster

SPINNING
Spinning bij CrazyWorks is keiharde fietstraining. De instructeur geeft afwisselend een Strength, Interval of Endurance training. Je moet deze effectieve fietstrainingen zeker een keer komen ervaren!

Bekijk het rooster

TOTAL BODY
Total Body is een afwisselende les waarbij aerobics en steps gecombineerd worden met spier-verstevigende oefeningen. Door de opzet (afwisseling conditietraining / vetverbranding met spierversteviging) is de les zowel geschikt voor mensen met een goede conditie als mensen die niet zo vaak sporten. De les wordt, voor de liefhebbers, extra intensief gemaakt.

Bekijk het rooster

YOGA
In de lessen leer je diverse asana's, yoga houdingen. De traditionele houdingen geven rust en ruimte in het lichaam. Een geschikte trainingsvorm om naar mentale ontspanning te komen terwijl je fysiek bezig bent. In de lessen wordt gewerkt met Hatha yoga.

De les begint met een aandachts/ademhalingsoefening, vervolgens warmen we het lichaam op en doen we een paar keer de zonnegroet. Daarna komen de verschillende asana's. De les wordt afgerond met een eindontspanning. Fysiek is yoga een geschikte methode om meer lengte en uithoudingvermogen in de spieren te brengen.

Bekijk het rooster

Deel ook jouw enthousiasme over CrazyWorks met je vrienden via: