Image

Tijdelijk lesrooster

Geef je op via het Crazyworks whatsapp nummer: +3197005078079 als je mee wilt doen met een bepaalde les. We hanteren een max. aantal leden voor de work outs. Dit volgens de geldende maatregelen van de rijksoverheid. De voordeur gebruiken we niet, je mag achterom. Hier kom je door "Elmers koffie lunch en meer" aan je rechterhand de hoek om te gaan en 30 meter verderop weer rechts onder het boogje te gaan. Let ook even op dat je thuis toiletteerd en je bidon ook thuis vult.

Alle work outs gebeuren buiten op de parkeerplaats achter de club. De bootcamp lessen doen we in het Noorderplantsoen (verzamelen op de kruising van Boteringesingel en de Nieuwe Ebbingestraat).

* ADW= African dance work out
** SWLO= Saturday work out low inpact

Openingstijden?
Klik hier voor onze openingstijden.

Gelukkig vond ik CrazyWorks

De Pilates lessen die ik sinds een paar jaar volg bij CrazyWorks hebben er voor gezorgd dat ik een betere houding heb gekregen. Leniger ben geworden en voor mij heel belangrijk weer meer spierkracht heb. Ik ben behandeld voor borstkanker en heb daardoor oedeem (vocht ophoping) in mijn arm en hand. Oedeem is een naar gevolg van, maar is onder controle te houden door vooral veel te bewegen en spierkracht op te bouwen. Kortom ik moest naar de sportschool! Maar ik houd helemaal niet van sportscholen..... Gelukkig vond ik CrazyWorks. Een sportschool met veel persoonlijke aandacht. En een gevarieerd programma. De Pilates lessen zijn zeer prettig, pittig, maar goed te volgen voor jong en oud. En als beloning na het trainen is er altijd koffie en thee!

Hank
Image