Over

Radjin Ramdas
Als eigenaar van CrazyWorks ben ik nog altijd actief in en om de club. Ik verzorg o.a. de lessen Spinning, A.W.B., FitCircuit en Pilates. Maar ook als Personal Trainer daag ik je graag uit! Thuis, ben ik vader van twee kinderen. Een dochter en zoon van 11 en 9 jaar oud. Ik ben getrouwd met Marije Ramdas. Marije is ook mijn zakenpartner en verzorgd met veel enthousiastme de lessen Spinning en Kettlebell.
Radjin RamdasEigenaar
Marije Ramdas
Ik ben Marije Ramdas: moeder, sporter, muziek- en filmliefhebber, medewerker binnendienst bij een makelaarskantoor en instructrice spinning en kettlebel. Ja, dit alles kost energie, maar dat krijg ik ook dubbel en dwars terug. Radjin is mijn partner in life & business, samen met onze kinderen vormen we een crazy maar sterk team. En wat we het allerliefste doen, is onze kennis, passie en visie delen met jou!!
Marije RamdasEigenaar

Sport & LifeStyle CrazyWorks is een kleinschalige sportschool(club/Studio) in de Nieuwe Ebbingestraat te Groningen. Hier kun je groepslessen volgen zoals Pilates, Yoga, Totall-Body, Fit-Circuit, CrazyFit, (kick-)boxen, Kettlebell, Spinning, Core-Workouts, Bootcamp en Personal Training.

Maar ook Krachttraining onder vakkundig begeleiding. Krachttraining met Free-weights! Bij ons ga je niet zittend op een apparaat sporten. Bij CrazyWorks kom je in actie met bijvoorbeeld Barbbell squats, Hipthrusts en Dumbbell lunges! Landmine Rows en Battlerope movements!

WE DOEN AL ZOVEEL DINGEN ZITTEND, NIET WAAR!!!

Na Jouw favoriete les/w.o. drink je aan de bar nog een kopje koffie of thee naar keuze. Koffie niet zomaar uit een automaat, maar de koffie wordt speciaal voor jou gemalen en klaargemaakt met een espresso machine. Hier betaal je niet extra voor maar zit gewoon in jouw abonnement.

Weet je niet zo goed hoe of met wat je moet beginnen? vraag een vrijblijvend intake gesprek aan.

Image
Image